Entresolvloeren laten leggen, wanneer wel en wanneer niet?

Entresolvloeren: een begrip dat niet iedereen kent, maar waarschijnlijk wel herkent bij het zien ervan. Een Entresolvloer is een extra vloer, op een andere hoogte, die extra ruimte creëert binnen jouw (bedrijfs)pand. Het leuk en handige aan deze soorten vloeren is dat ze bijna overal toepasbaar zijn. Je kunt er ook nog eens flink mee besparen, want het creëren van extra ruimte op deze manier is voordeliger dan wanneer je op zoek moet naar een geheel nieuw pand of een verbouwing moet doen. We leggen je hieronder graag uit wat er zo handig is aan deze vloeren en leggen je uit hoe het werkt.

Entresol binnen je (bedrijfs)pand

Zoals al genoemd bieden deze vloeren je de kans op je ruimte heel gemakkelijk én snel te vergroten. Dit doe je door middel van het toevoegen van een extra laag aan je pand. Hierdoor komt er meer ruimte beschikbaar, bijvoorbeeld om te werken maar ook om dingen op te slaan. Hierdoor wordt er vaak voor gekozen binnen bedrijfspanden. Deze oplossing zorgt ervoor dat je mee kunt groeien met je bedrijf zonder dat je meteen van pand hoeft te wisselen. Wel zo fijn! Ze zijn ook nog eens binnen korte tijd op te bouwen, wat natuurlijk ook een mooi voordeel is.

Het opbouwen van de entrosolvloer

Zoals in de vorige alinea genoemd is het opbouwen van zo’n extra laag in je pand niet iets wat veel tijd hoeft te kosten. Dit kan zelfs heel snel gaan. De vloer bestaat uit een stalen constructie met verschillende kolommen, hoofd- en kinderbalken. Op de constructie worden vloerpanelen van hout bevestigd. Deze panelen zijn natuurlijk ontzettend sterk. Aan de onderkant van de platen zit een wit laagje kunststof, dit vormt het plafond voor onder je constructie. Doordat deze wit is zorgt het voor een licht en ruimtelijk effect. Is een metalen roostervloer beter passend bij jouw bedrijf? Dan kun je ook daarvoor kiezen.

Look van de de vloer

Standaard wordt de stalen constructie geleverd in RAL-kleuren, waarbinnen je de keuze hebt uit een aantal soorten. Wil je dat de constructie de look en feel van je bedrijf heeft zodat het meer binnen de sfeer van je pand past? Ook dat kan: de vloeren kunnen helemaal gepersonaliseerd worden en zo dus passend gemaakt worden bij wat jij wilt uitstralen.

Plaatsen of verwijderen van deze vloeren

De vloeren bestaan uit verschillende losse componenten die samen voor jou de perfect passende vloer maken. Een ander bijkomend voordeel is, is dat deze constructie gemakkelijk in elkaar te zetten is. Het heeft daardoor minimaal effect op je bedrijfsvoering, je hoeft geen dagen lang stil te liggen. Wil je de vloeren laten aanpassen of in de toekomst misschien zelfs weg laten halen? Dat kan geregeld worden door de kundige monteurs, die het ook voor je komen installeren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *