Zo onthouden mensen jouw event

Als je een event organiseert denk je vaak aan de basiselementen. je zorgt dat mensen goed ontvangen worden er is een goede garderobe service aanwezig, er zijn drankjes aanwezig. Maar hoe kan je een evenement organiseren, waardoor mensen jou zullen onthouden? Vaak denk je hierbij aan grote optredens, maar zo ingewikkeld hoeft dit niet te zijn. Dit kan al gebeuren met tapijt maatwerk en prints, LED Displays en nog veel meer. Bekijk hieronder een aantal elementen die jij aan jouw evenement toe kan voegen, waardoor mensen jouw evenement zullen onthouden. 

Vloerbedekking

Je zult er niet snel aan denken, maar tapijt speelt een grote rol tijdens een evenement. De vloer bedekt al een groot gedeelte van het zicht. Het valt niet op als het er niet is, maar als het er wel is dan kun je er veel aandacht mee trekken. Tapijt maatwerk en prints zijn in vele varianten te verkrijgen en de mogelijkheden zijn eindeloos. Wil je een logo’s op een tapijt laten zetten of aparte printjes, het is allemaal mogelijk.

Foto spot

Een foto-spot is heel makkelijk op te zetten, denk aan banners met logo’s erop, zodat je een paparazzi muur hebt. Een plek waar mensen foto’s kunnen maken. Dit vinden veel bezoekers geweldig. Social Media is iets wat wij als organisatoren vaak minder belangrijk vinden, maar online aandacht is heel belangrijk. Als je banners niks vindt, kun je ook kiezen voor een gekleurde setting met verschillende soorten lichten en vormen op de achtergrond. 

Verlichting

Licht zorgt voor sfeer op een evenement. Wil je een knusse sfeer creëren, dan kiezen mensen vaak voor warm(wit-oranje) licht, als je een winterse setting wilt maken, dan kun je kiezen voor koud(wit-blauw) licht met kleinere lichten die de indruk van lantaarns wekken. 

Kortom: als je oog hebt voor kleinere details, zorg jij ervoor dat je de aandacht trekt bij de bezoekers van jouw evenement. Zo zorg jij ervoor dat mensen jouw evenement zullen onthouden.

Related Articles

Alles over kunstgras

Vroeger was het gebruikelijk om je voortuintje of een klein oppervlakte te bedekken met kunstgras. Tegenwoordig is het steeds gebruikelijker om voor  grotere oppervlakten te gebruiken. Wanneer je er aan zit te denken om kunstgras in je tuin te leggen, dan zijn er ontzettend veel soorten waaruit je kunt kiezen. Maar wat is geschikt voor […]
Read more

Wat is een anhydriet dekvloer

Het bestanddeel anhydriet is het chemische mineraal calciumsulfaat. In combinatie met water veroorzaakt het de vorming van gips dat samen met het dragermateriaal de anhydriet dekvloer vormt. Dit leidt ook tot de ongevoeligheid voor vocht en nattigheid. In natte ruimtes, zoals badkamers beschermt de dekvloer de toplaag af tegen contact met vocht en water. De […]
Read more

Entresolvloeren laten leggen, wanneer wel en wanneer niet?

Entresolvloeren: een begrip dat niet iedereen kent, maar waarschijnlijk wel herkent bij het zien ervan. Een Entresolvloer is een extra vloer, op een andere hoogte, die extra ruimte creëert binnen jouw (bedrijfs)pand. Het leuk en handige aan deze soorten vloeren is dat ze bijna overal toepasbaar zijn. Je kunt er ook nog eens flink mee […]
Read more

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Shopping Cart Items

Empty cart

No products in the cart.

Return to Shop
Search for: