Met een eventtapijt maak je indruk

Organiseer je een evenement of beurs? Hier komt heel wat bij kijken. Vaak ben je zo druk met organiseren dat je bijna de details zou vergeten. Wat zien de bezoekers als ze het evenemententerrein betreden? Juist, de entree. Leg hier een opvallend eventtapijt neer en je maakt meteen een onvergetelijke eerste indruk. Een evenemententapijt is niet alleen jouw visitekaartje, het heeft ook veel praktische voordelen. Het eventtapijt is vuilafstotend. Zeker als op een dag honderden beursbezoekers de beursvloer betreden kan de vloer er na een dag smerig uitzien. Een evenemententapijt is hierop gemaakt zodat jouw vloer ook na een drukke dag nog wel een aantal beursdagen mee kan.

Rol jij de rode loper uit? Of groen of blauw…

Je wilt je gasten warm welkom heten. Dat doe je niet op een koude betonnen vloer. De entree van je evenement kleed je mooi aan. Je gasten voelen zich heuse sterren als jij de rode loper voor ze uitrolt. Hanteer je een bepaald kleurenthema of zoek je een eventtapijt dat past bij jouw huisstijl? Wie zegt dat de loper rood moet zijn? Een loper in geel, paars of roze is ook mogelijk. Zelfs een printtapijt met jouw logo is geen enkel probleem en wat denk je van een glittertapijt? Niets is te gek. Dankzij de ervaring op beurzen en events in binnen- en buitenland kunnen de experts jou van advies voorzien en met je meedenken over het perfecte tapijt voor jouw event.

Een duurzaam eventtapijt

Sommige tapijten gebruik je meerdere keren en andere tapijten zijn bestemd voor slechts eenmalig gebruik. Gaan deze tapijten na afloop van de beurs bij het afval? Gelukkig niet! De event tapijten worden gerecycled. Deze recyclebare tapijten krijgen een tweede leven als granulaat. Granulaten zijn niets meer dan kunststof korrels. Deze kunststof korrels staan weer aan de basis van nieuwe plastic producten. Zo beginnen de grondstoffen van jouw tapijt weer aan een nieuwe levenscyclus. Spreekt dit je aan? Informeer naar de mogelijkheden van recyclebare tapijten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *